Välj en sida

Dekk 1 väljer Compilator som ny leverantör av affärssystem och e-handel

Compilator, med sitt marknadsledande affärssystem DäckData för däck- och bilbranschen, sluter avtal med en av Norges största däckkedjor Dekk1. Alla Dekk1:s filialer kommer att använda DäckData för hantering av bland annat däckhotell, lager, ekonomi och bokningar. Compilator kommer även att tillhandahålla Dekk1s nya plattform för e-handel.

Dekk1 är en del av Nordic Tyre Group och är idag en av Norges ledande däckkedjor med fokus på försäljning av kvalitetsdäck och fälgar från världens ledande varumärke. Verksamheten öppnade portarna 2007 och har sedan dess vuxit stadigt med toppmoderna butiker och verkstäder över hela Norge. Siktet är inställt på att bli Norges största och ledande oberoende däckkedja.

”Vi lade ner mycket jobb på att hitta rätt leverantör och kände att DäckData stämde in på varenda punkt. Det fanns helt enkelt inget annat system som kunde möta alla våra krav och som hade den supporten vi efterfrågade”, säger Bjørn Hellvik som är VD på Dekk1.

Compilator har i många år varit marknadsledande i Skandinavien och i Norra Europa med sitt populära system DäckData. Med huvudkontor i hjärtat av Malmö och med kontor i Finland samt Storbritannien sitter ett team på 40 personer och utvecklar och hjälper kunderna med sin lösning så de kan fokusera på sin verksamhet.

”Att hela tiden hänga med i svängarna och vidareutveckla DäckData för att möta alla våra kunders behov har varit vårt framgångsrecept sedan starten 1995.”, säger Anders Paulcén som själv har ett förflutet inom däckbranschen. Han fortsätter ”För oss var det hedrande att Dekk1 valde oss och vi står redo för utmaningen att hjälpa Dekk1 och deras 23 filialer att bli bättre och arbeta smidigare.”

Om Däckdata
DäckData från Compilator är det kompletta systemet som hanterar hela däckaffären och gör kundens vardag som Däck- eller bilhandlare till en fröjd. DäckData är flexibelt och skalbart och kan anpassas efter just de behov som kunden har på sin anläggning. Läs mer här!

 

 

Compilator förvärvas av Kerridge Commercial Systems ltd

Compilator förvärvas av Kerridge Commercial Systems ltd

Kerridge expanderar sin verksamhet till Skandinavien och norra Europe. Kerridge Commercial Systems (KCS), en global leverantör av affärssystem för fordons-, distributions- och maskinuthyrningsindustrin, har ingått avtal om att förvärva Compilator. Förvärvet av...

Joseph Stameus – från ensam på en öde ö till gänget på Compilator!

Joseph Stameus – från ensam på en öde ö till gänget på Compilator!

Joseph är vårt senaste tillskott på Compilator! Han kommer att ansvara för våra tester och bygga interna verktyg som ska se till att hålla buggarna borta och skapa en testkultur som ytterligare stärker vår produkt. ”Jag ser det som en spännande utmaning att ge mig på...

Gummicentralen i Hjo – ResursBank spar tid!

Gummicentralen i Hjo – ResursBank spar tid!

Sedan ResursBank-tillägget lanserades i DäckData så har fler och fler av våra användare tagit verktyget till sig och sett fördelarna med att kunna erbjuda avbetalning och köp mot faktura – allt genom ett fåtal klick. Vi frågade John Jarstål på Gummicentralen i Hjo...

Share This