Välj en sida

Gummicentralen i Hjo – ResursBank spar tid!

Sedan ResursBank-tillägget lanserades i DäckData så har fler och fler av våra användare tagit verktyget till sig och sett fördelarna med att kunna erbjuda avbetalning och köp mot faktura – allt genom ett fåtal klick.

Vi frågade John Jarstål på Gummicentralen i Hjo ochj Tidaholm, en av våra kunder som idag använder funktionen och som tidigare erbjöd avbetalning via en extern leverantör.

”Vi började använda oss av ResursBank-funkionen i DäckData när den lanserades och det har förändrat och förenklat så mycket för oss i vår dagliga verksamhet. Istället för att krångla med extrena system för att göra kreditkontroller och söka kredit så görs allt nu via några få klick direkt från DäckData. Processen är snabbare och underlättar lika mycket för kunden som för oss som står i butiken. ”, säger John.

Om du har frågor eller funderingar kring funktionen, hör av dig till support@compilator.com så berättar vi mer.

Compilator förvärvas av Kerridge Commercial Systems ltd

Compilator förvärvas av Kerridge Commercial Systems ltd

Kerridge expanderar sin verksamhet till Skandinavien och norra Europe. Kerridge Commercial Systems (KCS), en global leverantör av affärssystem för fordons-, distributions- och maskinuthyrningsindustrin, har ingått avtal om att förvärva Compilator. Förvärvet av...

Joseph Stameus – från ensam på en öde ö till gänget på Compilator!

Joseph Stameus – från ensam på en öde ö till gänget på Compilator!

Joseph är vårt senaste tillskott på Compilator! Han kommer att ansvara för våra tester och bygga interna verktyg som ska se till att hålla buggarna borta och skapa en testkultur som ytterligare stärker vår produkt. ”Jag ser det som en spännande utmaning att ge mig på...

Share This