Välj en sida

Vårt engelska team får förstärkning av James Blackwell som blir ny säljare!

Med över tio års erfarenhet av försäljning från bland annat Tesco Mobile och Telefonica blir James en värdefull del av vårt team i England.

”Jag ser fram emot utmaningen som rollen innebär och jag är ivrig att komma ur min ”comfort zone” och lära mig nya saker och få nya färdigheter på vägen”, säger James när han får frågan om hur han ser på sin nya roll som säljare på Compilator. ”Det var helt enkelt dags för en förändring och Compilator verkade vara ett företag där man får utvecklas”, fortsätter han.

James älskar att läsa och håller sig uppdaterad med allt som händer i världen och när han inte läser (eler jobbar) hittar man honom mest troligt på läktaren på en fotbolls-match med en eller alla av sina sju syskon – och även om han inte tävlar i simning längre så ploppar han gärna i poolen då och då.

Vi är väldigt glada över att få över honom som en del av teamet på Compilator och ser fram emot många roliga diskussioner om både fotboll och världshändelser.

Compilator förvärvas av Kerridge Commercial Systems ltd

Compilator förvärvas av Kerridge Commercial Systems ltd

Kerridge expanderar sin verksamhet till Skandinavien och norra Europe. Kerridge Commercial Systems (KCS), en global leverantör av affärssystem för fordons-, distributions- och maskinuthyrningsindustrin, har ingått avtal om att förvärva Compilator. Förvärvet av...

Joseph Stameus – från ensam på en öde ö till gänget på Compilator!

Joseph Stameus – från ensam på en öde ö till gänget på Compilator!

Joseph är vårt senaste tillskott på Compilator! Han kommer att ansvara för våra tester och bygga interna verktyg som ska se till att hålla buggarna borta och skapa en testkultur som ytterligare stärker vår produkt. ”Jag ser det som en spännande utmaning att ge mig på...

Gummicentralen i Hjo – ResursBank spar tid!

Gummicentralen i Hjo – ResursBank spar tid!

Sedan ResursBank-tillägget lanserades i DäckData så har fler och fler av våra användare tagit verktyget till sig och sett fördelarna med att kunna erbjuda avbetalning och köp mot faktura – allt genom ett fåtal klick. Vi frågade John Jarstål på Gummicentralen i Hjo...

Share This