Vælg en side

Dekk1 vælger Compilator som ny leverandør af forretningssystem og e-handelsløsning

Compilator indgår aftale med en af Norges største dækkæder, Dekk1. Alle Dekk1’s filialer vil fremover anvende DäckData til håndtering af blandt andet dækhotel, lager, økonomi og bookinger. Compilator skal også sammensætte Dekk1’s nye platform til e-handel.

Dekk1 er en del af Nordic Tyre Group og er i dag en af Norges førende dækkæder med fokus på salg af kvalitetsdæk og fælge fra verdens førende varemærker. Virksomheden åbnede dørene i 2007 og er siden vokset støt med topmoderne butikker og værksteder over hele Norge. Målet er at blive Norges største og førende uafhængige dækkæde.

“Vi var meget omhyggelige med at finde den rigtige leverandør og kunne fornemme, at DäckData havde alt, vi ønskede. Der var simpelthen ingen andre systemer, der kunne opfylde vores krav og havde den support, som vi ønskede”, siger Bjørn Hellvik, som er administrerende direktør hos Dekk1.

Compilator har i mange år været førende på markedet i Skandinavien og Nordeuropa med det populære system DäckData. Med hovedkvarter i hjertet af Malmø og med kontor i Finland og Storbritannien sidder et team på 40 personer og udvikler og hjælper kunderne med en løsning, så kunderne kan fokusere på deres virksomhed.

“Opskriften for os har siden starten i 1995 været at følge med udviklingen og videreudvikle DäckData, så det kan imødekomme alle vores kunders behov”, siger Anders Paulcén, der selv har en fortid inden for dækbranchen. Han fortsætter “For os var det en ære, at Dekk1 valgte os, og vi er klar til udfordringen med at hjælpe Dekk1 og deres 25 filialer med at blive bedre og arbejde smidigere.”

Compilator opkøbt af Kerridge Commercial Systems ltd.

Compilator opkøbt af Kerridge Commercial Systems ltd.

Kerridge udvider deres aktiviteter til Skandinavien og Nordeuropa. Kerridge Commercial Systems (KCS), en global leverandør af forretningssystemer til bil-, distributions- og udstyrsudlejningsbranchen, har indgået aftale om at opkøbe Compilator. Opkøbet af Compilator...

Share This