Vælg en side

Vores engelske team får forstærkning af James Blackwell, som bliver ny sælger!

Med over ti års erfaring inden for salg hos bl.a. Tesco Mobile og Telefonica bliver James en værdifuld del af vores team i England.

“Jeg ser frem til udfordringerne i min nye rolle, og jeg glæder mig til at komme ud af min “comfort zone” og lære noget nyt og få nye færdigheder undervejs”, siger James, da han får spørgsmålet om, hvordan han ser på sin nye rolle som sælger hos Compilator. “Det var i bund og grund tid til en forandring, og Compilator virkede som en virksomhed, hvor man kan udvikle sig”, fortsætter han.

James elsker at læse og holder sig ajour med alt det, der sker i verden, og når han ikke læser (eller arbejder), er der stor chance for, at man kan finde ham på lægterne til en fodboldkamp med én af sine søskende eller dem alle syv – og selv om han ikke deltager i svømmekonkurrencer mere, så hopper han gerne i bassinet nu og da.

Vi er virkelig glade for at få ham med på teamet hos Compilator og ser frem til mange hyggelige diskussioner om både fodbold og verdensnyheder.

Compilator opkøbt af Kerridge Commercial Systems ltd.

Compilator opkøbt af Kerridge Commercial Systems ltd.

Kerridge udvider deres aktiviteter til Skandinavien og Nordeuropa. Kerridge Commercial Systems (KCS), en global leverandør af forretningssystemer til bil-, distributions- og udstyrsudlejningsbranchen, har indgået aftale om at opkøbe Compilator. Opkøbet af Compilator...

Share This