+46(0)40-672 88 88

FLEET  – Smarta lösningar för er som vill få full kontroll på era fordonsflottor 

Compilator har samlat sina smarta lösningar för fleet under ett tak och erbjuder nu FleetCheck, FleetVision och FleetInspector som alla tillsammans ger er full översikt över er flotta.

DÄCKTRYCK, MÖNSTERDJUP, PLANERING OCH KONTROLL MED VÅRA FLEET-LÖSNINGAR

Att hålla koll på en hel flotta är ingen barnlek. På Compilator har vi samlat en hel del funktioner som hjälper dig i din vardag så du kan luta dig tillbaka och få kontroll på däcktryck, mönsterdjup och enkelt planera upp den närmsta framtidens sysslor.

FleetCheck – auktorisering av dina eller dina kunders fordon har aldrig varit enklare

Med FleetCheck garanteraras att enbart fordon du laddat upp till Fleetcheck servas på anslutna verkstäder. Detta ger både dig och din kund minskade kostnader då feldebiteringar elimineras samtidigt som du slipper kontakta kunder om fordonet tillhör dem eller inte. FleetCheck har tidigare enbart erbjudits våra större kunder men nu tillgänglig som ett tillval till DäckData.

FleetInspector – ett beprövat verktyg för fordonsinspektioner på fältet

Med flera miljoner utförda inspektioner av fordon är vår InspectorLink – med möjlighet till snabba däckinspektioner varsomhelst och närsomhelst – ett måste för fordonsflottan. InspectorLink ser till att informationen om dina fordon alltid finns tillgänglig och att den är aktuell. Med InspectorLink väljer du själv vad du ska ha koll på. Mönsterdjup, slitage, skador, lufttryck mm. FleetInspektor fungerar både on- och offline och kan delas med dina samarbetspartners.

FleetVision – få alla resultat i ett tydligt gränssnitt för alla fordon du servar.

Med vårt system, Fleetvision får du en samlad överblick av flottor du servar dit all data från FleetInspektor samlas. Fleetvision tar dagligen emot tusentals inspektioner och sammanställer datan på ett ställe. Data som ger dig och dina kunder en överblick över fordons kondition och rekommendationer om åtgärder. Med Vision kan du t e se vilka däck som fungerar bäst på vissa fordon samtidigt som du får larm om t ex felaktiga lufttryck använts och effekten av detta. Med Fleetvision säkrar du att däck inte byts innan de är fullt slitna och eller rullar med fel lufttryck. Har du krav på att fordon kontrolleras efter ett intervall erbjuder FleetVision en schemaläggare per fordon och larmar om något fordon missat sin kontroll.

DETTA FÅR DU MED FLEET

Snabb inmatning
Skapat för att kunna mata in med enhandsfattning.

Tillgänglighet
Alla med mobiltelefon i företaget kan komma åt alla bilar från vilken av era flottor som helst.

Funkar offline
Jobba varifrån du vill, du behövs ingen mobiluppkoppling.

Datatransfer online
Skicka all data via nätet. Spar in på resor och förseningar.

Tvåvägstransfer
Skicka information mellan personalen och cheferna med programvaran i mobiltelefonerna.

Ökad produktivitet
Se lagrad information över tusentals fordon

Inga specialverktyg krävs
Använder sig av standard- telefoner och läsplattor som iPhone eller Android.

Synkroniserade arbetsfält
Dela information och se notiser när någon annan gjort färdigt ett jobb. Undvik dubbelarbete.

Vältestad
Vi har haft appen i bruk i däck- och bilbranschen sedan 2003.

Säkerhet
Datan är bara tillgänglig för auktoriserade handlare.

Share This