Velg en side

Dekk 1 velger Compilator som ny leverandør av forretningssystemer og e-handel

Compilator, med sitt markedsledende forretningssystem for dekk- og bilindustrien DäckData, inngår en avtale med en av Norges største dekkfirma: Dekk1. Alle Dekk1s filialer kommer til å bruke DäckData til håndtering av blant annet dekkhotell, lager, økonomi og booking. Compilator kommer også til å drifte Dekk1s nye e-handelsplattform.

Dekk1 er en del av Nordic Tire Group og er i dag en av Norges ledende dekkfirma med fokus på salg av kvalitetsdekk og felger fra verdens ledende merkevarer. Virksomheten åpnet dørene i 2007 og har siden vokst jevnt og trutt med topp moderne butikker og verksteder i hele Norge. Målet er å bli Norges største og ledende uavhengige dekkkjede.

«Vi la ned mye arbeid i å finne den rette leverandøren og følte at DäckData matchet på hvert eneste punkt. Det var rett og slett ikke noe annet system som kunne oppfylle alle våre krav og som hadde den støtten vi ba om”. sier Bjørn Hellvik som er administrerende direktør i Dekk1.

Compilator har i mange år vært markedsførende i Skandinavia og i Nord-Europa med sitt populære DäckData-system. Med hovedkontor i hjertet av Malmø og kontorer i Finland og Storbritannia, utvikler og hjelper et team på 40 personer kundene med løsningene, slik at de kan fokusere på virksomheten sin.

«Å stadig følge med og videreutvikle DäckData for å møte behovene til alle våre kunder har vært vår suksessoppskrift siden starten i 1995.», sier Anders Paulcén, som selv har en fortid i dekkbransjen. Han fortsetter “For oss var det en ære at Dekk1 valgte oss og vi er klare for til å hjelpe Dekk1 og deres 23 avdelinger til å bli bedre og å få en bedre arbeidsflyt”

DäckData fra Compilator er et komplett system som håndterer hele dekkvirksomheten og gjør kundens hverdag som dekk- eller bilforhandler til en fryd. DäckData er fleksibelt og skalerbart og kan tilpasses de eksakte behovene kundene har.

Compilator Kjøbes opp av Kerridge Commercial Systems ltd.

Compilator Kjøbes opp av Kerridge Commercial Systems ltd.

Kerridge utvider virksomheten til Skandinavia og Nord-Europa. Kerridge Commercial Systems (KCS) – en verdensomspennende leverandør av forretningssystemer til bilbransjen, distribusjons- og utleiebransjen – har inngått avtale om oppkjøp av Compilator. Oppkjøpet av...

Vårt engelske team styrkes av James Blackwell som blir en ny selger!

Vårt engelske team styrkes av James Blackwell som blir en ny selger!

Med over ti års erfaring innen salg fra blant annet Tesco Mobile og Telefonica, vil James være en verdifull del av teamet vårt i England. “Jeg ser frem til utfordringen i rollen og jeg er ivrig etter å komme meg ut av komfortsonen min og lære nye ting og få nye...

Share This