Velg en side

Vårt engelske team styrkes av James Blackwell som blir en ny selger!

Med over ti års erfaring innen salg fra blant annet Tesco Mobile og Telefonica, vil James være en verdifull del av teamet vårt i England.

“Jeg ser frem til utfordringen i rollen og jeg er ivrig etter å komme meg ut av komfortsonen min og lære nye ting og få nye ferdigheter underveis,” sier James på spørsmål om hvordan han ser på sin nye rolle som selger hos Compilator. “Det var rett og slett på tide med en endring og Compilator virket som et selskap der du kan utvikle deg,” fortsetter han.

James elsker å lese og holder seg oppdatert med alt som skjer i verden, og når han ikke leser (eller jobber) er han mest sannsynlig å bli funnet på tribunen på en fotballkamp med en eller alle hans syv søsken – og selv om han ikke konkurrerer i svømming lenger, liker han å ploppe i bassenget fra tid til annen.

Vi er veldig glade for å ha ham om bord som en del av teamet på Compilator og ser frem til mange morsomme diskusjoner om både fotball og verdensbegivenheter.

Compilator Kjøbes opp av Kerridge Commercial Systems ltd.

Compilator Kjøbes opp av Kerridge Commercial Systems ltd.

Kerridge utvider virksomheten til Skandinavia og Nord-Europa. Kerridge Commercial Systems (KCS) – en verdensomspennende leverandør av forretningssystemer til bilbransjen, distribusjons- og utleiebransjen – har inngått avtale om oppkjøp av Compilator. Oppkjøpet av...

Share This