Välj en sida

Compilator utvecklade ett system
för hela verkstaden
– efter många år på däckverkstadsgolvet insåg Anders Paulcén att det saknades ett komplett system för hela verksamheten.

Många moment borde kunna effektiviseras och kontrolleras på ett helt nytt sätt, med hjälp av ett branschspecifikt dataprogram!

Anders Paulcén är VD på Compilator och konstaterar

– Vi utvecklade ett system för hela verkstaden och kallade det DäckData – som idag är väl etablerat och det marknadsledande däckprogrammet i Norden. Med engagerad personal inom utveckling, support och kundutbildning erbjuder vi en hög innovationstakt och god service. Och vi utvecklar kontinuerligt för framtiden, med sikte på att även framöver vara den partner som skapar störst affärsvärde för våra kunder.”

Mycket som idag är självklart inom däckbranschen har utvecklats av Compilator. Visste ni att det var vi som lanserade guld-, silver- och bronskonceptet? Och tog fram däcketiketten? Det unika med Compilator är att vi själva kommer från däckbranschen. Allt vi gör grundas på gedigen kunskap och förståelse för er verksamhet, och siktar mot att förbättra er vardag – och din lönsamhet.

Compilator grundades 1995 och introducerade det första datoriserade däckhotellet på marknaden 1999. Genom åren har vi vidareutvecklat våra lösningar för att hela tiden motsvara nya behov och önskemål. Vår breda erfarenhet gör att vi förstår er vardag och vad som driver er affär. Med Compilator som partner kan ni vara säker på att alltid ha tillgång till de senaste systemen för enklare och snabbare hantering, med full kontroll i varje steg. Detta ger er överblick, ett effektivt flöde och därmed ökad kostnadseffektivitet. Helt enkelt de allra bästa förutsättningarna för goda däckaffärer.

Behöver ni komma i kontakt med supporten?

Compilator består av ett antal engagerade medarbetare som brinner för att ni och er verksamhet ska få ut så mycket som möjligt av DäckData. Vår support hjälper er med alla frågor rörande systemet och dess kringprodukter.

Hitta oss

Vi har kontor i Malmö, i Lahti i Finland och i Plymouth i södra England.

Sverige Södergatan 22, 211 34 Malmö, Sverige

UK Plymouth Science Park, Davy Road, Derriford, Plymouth, Devon, England, PL6 8BX

Finland Niemenkatu 73, 15140 Lahti, Finland

Ring oss

Ring oss och få dina frågor besvarade direkt via telefon. Vår kunniga personal talar flera språk så vi kan alltid förstå varandra.

 

Ring oss vardagar 08.00 – 17.00

040-672 88 88

Maila oss

Om ni vill nå oss via mail gör du det på support@compilator.com.

Skicka ett mail till oss så besvarar vi er fråga via mail, och om det är en fråga som behöver mer ingående förklaring så ringer vi upp.

Boka en demo!

Fyll i formuläret eller ring oss på 040-672 88 88
så kontaktar vi er och bokar in en demo!

Share This