+46(0)40-672 88 88

”Efter många år på däckverkstadsgolvet insåg jag att det saknades ett komplett system för hela verksamheten. Många moment borde kunna effektiviseras och kontrolleras på ett helt nytt sätt, med hjälp av ett branschspecifikt dataprogram.

Vi utvecklade ett system för hela verkstaden och kallade det DäckData – som idag är väl etablerat och det marknadsledande däckprogrammet i Norden. Med engagerad personal inom utveckling, support och kundutbildning erbjuder vi en hög innovationstakt och god service. Och vi utvecklar kontinuerligt för framtiden, med sikte på att även framöver vara den partner som skapar störst affärsvärde för våra kunder.”

Anders Paulcén
VD och Grundare, Compilator

Vi utvecklar för din vardag

Mycket som idag är självklart inom däckbranschen har utvecklats av Compilator. Visste du att det var vi som lanserade guld-, silver- och bronskonceptet? Och tog fram däcketiketten? Det unika med Compilator är att vi själva kommer från däckbranschen. Allt vi gör grundas på gedigen kunskap och förståelse för din verksamhet, och siktar mot att förbättra din vardag – och din lönsamhet.

Lång erfarenhet med sikte framåt

Compilator grundades 1995 och introducerade det första datoriserade däckhotellet på marknaden 1999. Genom åren har vi vidareutvecklat våra lösningar för att hela tiden motsvara nya behov och önskemål. Vår breda erfarenhet gör att vi förstår din vardag och vad som driver din affär. Med Compilator som partner kan du vara säker på att alltid ha tillgång till de senaste systemen för enklare och snabbare hantering, med full kontroll i varje steg. Detta ger dig överblick, ett effektivt flöde och därmed ökad kostnadseffektivitet. Helt enkelt de allra bästa förutsättningarna för goda däckaffärer.

Share This