+46(0)40-672 88 88

DÄCKDATA – 2500 verkstäder, 5000 användare och 25 års erfarenhet säger allt!

Vi är Nordeuropas mest använda affärssystem för däckbranschen och det är ingen slump. Sälj däck på några sekunder och slipp onödigt extraarbete kring fakturering och inbetalningar.

Nya DäckData ger dig ökad frihet och innehåller massor av nyttiga funktioner som underlättar er vardag och som gör er verksamhet mer lönsam!

Däckdata innehåller en mängd funktioner som kommer att komma väl till hands och förbättra ert flöde och er lönsamhet på en gång.

I Däckhotellet finns det stöd för snabbskifte, utskick via sms/mail och dynamisk inkallning. Vår Ordermodul klarar att ge snabba svar om priser, hantera kontanter och fakturor, räkna på kompletta hjul samt hitta rätt däck och fälg på nolltid. Du kan nu se ert eget, era filialers och era leverantörers lager i en och samma vy.

Sist men inte minst så har vi vår populära kalender-modul. Funktioner som kö-hantering, delade kalendrar, e-post och SMS-meddelanden ger både er och era kunder större frihet.

DäckData från Compilator är det kompletta systemet som hanterar hela er däckaffär och gör din vardag som Däck- eller bilhandlare till en fröjd. DäckData är flexibelt och skalbart och kan anpassas efter just de behov som du har på er anläggning.

Vi erbjuder väl beprövade standardlösningar och specialanpassade lösningar för både fristående verkstäder som de större internationella kedjorna.

FUNTIONER I DÄCKDATA

DÄCKHOTELL

En flexibel modul med inkallning och påminnelser via SMS och epost. Låt oss berätta vad som gör DäckData och Däckhotell-modulen till en flexibel och oumbärlig produkt för dig som förvarar och byter däck åt kunder.

KALENDER

En enkel och tydlig översikt av dina inbokade, pågående och avslutade aktiviteter. Kalenderfunktionen i DäckData är direkt sammanlänkat med ditt däckhotell och är ett unikt och skräddarsytt system som underlättar för dig i däckbranschen.

Försäljning

Snabbaste och smartaste sättet att hitta rätt artiklar och skapa lönsamhet. Försäljnings-modulen är en stor del av DäckDatas styrka som helt förändrar sättet ni jobbar på när ni ska hitta rätt artiklar till era kunder och avsluta affären.

Lager / Artikel

Automatisk lagerpåfyllnad, EDIbeställning, lagervärdering och bättre överblick. Hjärtat i DäckData är vår smarta price manager som med några klick hjälper dig hålla ordning på lagret. Välj vilka leverantörer du vill jobba med – sedan gör DäckData resten!

Webshop

Sälj däck online och öka din försäljning med Compilators webshop.
Med smarta kopplingar till funktioner i DäckData fungerar vår webshop direkt vid lansering. Vi hjälper dig så mycket eller så lite du vill med att skräddarsy sidan för era kunder.

Ekonomi

Moduler för Molnfakturering, Leverantörsreskontra och Kundreskontra. När du ska bokföra och hantera ditt företags ekonomi är DäckData en oumbärlig partner med kopplingar till Fort Knox och möjlighet till molnfakturering.

Share This