Valitse sivu

PAGERO – AUTOMATISERA DITT FAKTURAFLÖDE OCH TJÄNA PENGAR
Våra kunder har en sak gemensamt. De vill att deras affärssystem ska förenkla vardagen
och minska det administrativa arbetet.

Med våra tjänster kan du lägga det administrativa arbetet åt sidan och fokusera på dina faktiska arbetsuppgifter. Vi har flera smarta tillägg som förenklar din vardag och ökar din lönsamhet. Ett av dessa smarta tillägg är Pagero.

Pagero är ett digitalt allt-i-ett-system som hanterar brev-, PDF- och elektroniska fakturor. Tjänsten kommer med flera fördelar: Med Pagero slipper du skriva ut, sortera och frankera fakturor. Det manuella arbetet med fysiska brev byts ut mot elektroniska fakturor som skickas ut direkt till kunden. Förutom att du kan fokusera på viktigare saker, förenklar du kundens administration – det tjänar alla på.

Pagero är ett nätverk som gör dina affärer enklare. Företagets lösningar säkerställer säker och automatisk kommunikation kring ordrar, fakturor och andra affärsdokument.

Fördelarna med Pagero

En digitaliserad fakturahantering
Med Pageros digitala faktureringssystem slipper du lägga tid på manuell fakturahantering.

Spar tid och effektivisera
Du spar massvis av tid med Pagero då du aldrig behöver fundera på hur en kund ska faktureras – det sköter systemet själv. 

Spara in på papper – och bidra till miljön
Brev och pappersfakturor är en riktig miljöbov, tack vare Pagero räddas nästan 200000 träd varje år. Med Pagero kan du alltså dra ditt strå till miljöstacken, samtidigt som du tjänar mer pengar.

Kom igång med Pagero idag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Andra tillval som ökar din effektivitet med DäckData

Compilator består av ett antal engagerade medarbetare som brinner för att du och din verksamhet ska få ut så mycket som möjligt av DäckData. Vår support hjälper dig med alla frågor rörande systemet och dess kringprodukter.

Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Fortnox är sammankopplat med DäckData.

Creditsafe

Det ställs hela tiden nya krav från lagstiftaren och vi ligger i framkant för din trygghet. Med DäckData får du ett kassaregister med integrerad kreditkortsterminal certifierat av Skatteverket. DäckData kan hjälpa dig stämma av kassan, sätta in pengarna på bank eller hantera utlägg. Vi samarbetar med Nets, BABS och Verifone.

Adyen betalterminaler

Skicka ett mail till oss så besvarar vi din fråga via mail, och om det är en fråga som behöver mer ingående förklaring så ringer vi upp.

Boka en demo!

Fyll i formuläret eller ring oss på 040-672 88 88
så kontaktar vi dig och bokar in en demo!

Share This