Välj en sida

MOLNFAKTURERING – AUTOMATISERA ERT FAKTURAFLÖDE OCH TJÄNA PENGAR
Våra kunder har en sak gemensamt. De vill att deras affärssystem ska förenkla vardagen
och minska det administrativa arbetet.

Med våra tjänster kan ni lägga det administrativa arbetet åt sidan och fokusera på era faktiska arbetsuppgifter. Vi har flera smarta tillägg som förenklar din vardag och ökar din lönsamhet. Ett av dessa smarta tillägg är Molnfakturering.

Compilators Molnfakturering är ett digitalt allt-i-ett-system som hanterar brev-, PDF- och elektroniska fakturor. Tjänsten kommer med flera fördelar: Med Molnfakturering slipper ni skriva ut, sortera och frankera fakturor. Det manuella arbetet med fysiska brev byts ut mot elektroniska fakturor som skickas ut direkt till kunden. Förutom att du kan fokusera på viktigare saker, förenklar du kundens administration – det tjänar alla på.

 

Molnfakturering är ett nätverk som gör dina affärer enklare. Våra lösningar säkerställer säker och automatisk kommunikation kring ordrar, fakturor och andra affärsdokument.

Fördelarna med Molnfakturering

En digitaliserad fakturahantering
Med vårt digitala faktureringssystem slipper du lägga tid på manuell fakturahantering.

Spar tid och effektivisera
Ni spar massvis av tid med Molnfakturering då ni aldrig behöver fundera på hur en kund ska faktureras – det sköter systemet själv. 

Spara in på papper – och bidra till miljön
Brev och pappersfakturor är en riktig miljöbov, tack vare vår lösning räddas nästan 200000 träd varje år. Med Molnfakturering kan ni alltså dra ert strå till miljöstacken, samtidigt som ni tjänar mer pengar.

Kom igång med Molnfakturering idag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Andra tillval som ökar er effektivitet med DäckData

Compilator består av ett antal engagerade medarbetare som brinner för att ni och er verksamhet ska få ut så mycket som möjligt av DäckData. Vår support hjälper er med alla frågor rörande systemet och dess kringprodukter.

Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Fortnox är sammankopplat med DäckData.

Creditsafe

Det ställs hela tiden nya krav från lagstiftaren och vi ligger i framkant för er trygghet. Med DäckData får ni ett kassaregister med integrerad kreditkortsterminal certifierat av Skatteverket. DäckData kan hjälpa er stämma av kassan, sätta in pengarna på bank eller hantera utlägg. Vi samarbetar med Nets, BABS och Verifone.

Adyen betalterminaler

Nästa generations betallösning är här! Med våra betalterminaler får ni marknadens vassaste lösning helt integrerad i DäckData och utan installation i er dator. Ta betalt med blipp, Smart watch och kort på ett smidigt sätt. Våra terminaler är uppkopplade direkt mot Internet via WiFi, USB eller mobilt (4G).
Läs mer om våra terminaler här!

Boka en demo!

Fyll i formuläret eller ring oss på 040-672 88 88
så kontaktar vi dig och bokar in en demo!

Share This