Vælg en side

Compilator opkøbt af Kerridge Commercial Systems ltd.

Kerridge udvider deres aktiviteter til Skandinavien og Nordeuropa. Kerridge Commercial Systems (KCS), en global leverandør af forretningssystemer til bil-, distributions- og udstyrsudlejningsbranchen, har indgået aftale om at opkøbe Compilator. Opkøbet af Compilator er en strategisk investering for KCS som en del af strategien om at vokse i nye regioner og udvide deres produktudvalg til bilindustrien.

Det samlede KCS bliver en førende leverandør af ERP-systemer til dækforhandlere og dækgrossister i Skandinavien, Storbritannien, Irland og Nordamerika med over 13.000 sites i dæk- og bilservicesektoren.

KCS er en markedsledende og prisvindende leverandør af ERP- og forretningssystemer med over 35.000 kunder over hele verden. De fokuserer på bilindustrien, distribution, detailhandel og udstyrsudlejning.

Compilator har leveret ERP-løsninger til kunder i dækbranchen i over 25 år og er stolte af at yde fremragende service til deres kunder. Som en del af KCS-koncernen har Compilator nu adgang til hele spektret af KCS-produkter, -løsninger og -ekspertise, så de kan give deres kunder endnu større fordele. Med opkøbet bliver der tilføjet yderligere 1.100 kunder og 2.000 værksteder til den udvidede gruppe, hvilket bringer det samlede antal kunder op på over 35.000 på verdensplan.

Ian Bendelow, CEO i KCS, udtaler: ”Dette er et vigtigt strategisk opkøb og en indtræden på det nordiske marked for KCS. Compilator-tea¬met bliver en integreret del af KCS Group, og sammen tror vi på, at vi kan vokse betydeligt på dette vigtige strategiske marked. Som en del af KCS vil Compilator-teamet få adgang til endnu flere ressourcer og løsninger. Jeg ser frem til øgede muligheder, når vi tilbyder kunderne – nuværende og fremtidige – den innovation, de har brug for i en verden i forandring.”

Anders Paulcén, CEO for Compilator, siger: ”I mere end 25 år har vi opbygget en betydelig tilstedeværelse på de nordiske og britiske marke¬der og har leveret det mest komplette dæksystem på markedet. Ved at gå sammen med KCS kan vi nu øge vores tilstedeværelse yderligere og udvide vores tilbud med adgang til mere ekspertise og service til vores kunder, så vi virkelig kan hjælpe dem med at drive deres forretning fremad. Vi er alle meget begejstrede for at slå os sammen med KCS og ser frem til vores fremtidige vækst inden for gruppen.”

Kerridge Commercial Systems er en international leverandør af ERP-systemer. Virksomheden har hovedkontor i Storbritannien og opererer i Europa, USA, Afrika og Australien. De har over 35.000 kunder i 76 lande, en omsætning på over 140 millioner pund og 1.200 medarbejdere på verdensplan.

Compilator er en veletableret softwareleverandør, der betjener dæk- og bilindustriens behov på 2.000 værksteder i Norden, Storbritannien og Irland.

Share This