Valitse sivu

Kerridge Commercial Systems Ltd osti Compilator AB:n

Kerridge laajentaa toimintansa Skandinaviaan ja Pohjois-Eurooppaan.

Kerridge Commercial Systems (KCS), maailmanlaajuinen yritysjärjestelmien toimittaja autoteollisuudelle, jakelu- ja konevuokrausteollisuudelle, on tehnyt sopimuksen Compilatorin ostamisesta. Compilatorin osto on KCS:lle strateginen investointi, joka on osa strategiaa kasvattaa liiketoimintaa uusille alueille ja laajentaa edelleen tarjontaa autoteollisuudelle.

Yrityskaupan myötä KCS:stä tulee johtava rengas- ja autohuoltoalan liiketoimintajärjestelmien toimittaja rengas- ja tukkukauppiaille. Toimipaikkoja on Skandinaviaan, Iso-Britannian, Irlannin ja Pohjois-Amerikan markkinoilla yli 13 000.

KCS on markkinoiden johtava ja palkittu ERP- ja liiketoimintajärjestelmien toimittaja, jolla on yli 35 000 asiakasta maailmanlaajuisesti. KSC keskittyy autoteollisuuden, jakelun, vähittäiskaupan ja konevuokrauksen markkinoihin.

Compilator on toimittanut ERP-ratkaisuja rengasteollisuuden asiakkaille yli 25 vuoden ajan. Yritys on ylpeä siitä, että pystyy tarjoamaan asiakkailleen erinomaista palvelua. Osana KCS-konsernia Compilatorilla on nyt käytössään täydellinen valikoima KCS-tuotteita, ratkaisuja ja asiantuntemusta. Yrityskaupan myötä KSC:n asiakaskunta laajenee 1 100 asiakkaalla ja 2 000 toimipaikalla. Maailmanlaajuisesti asiakkaita on yli 35 000.

KCS:n toimitusjohtaja Ian Bendelow kommentoi: ”Tämä on tärkeä strateginen hankinta ja tulo pohjoismaisille markkinoille KCS:lle. Compilatorin tiimistä tulee kiinteä osa KCS-konsernia. Uskomme vakaasti voivamme yhdessä kasvaa merkittävästi tärkeällä strategisella markkina-alueella. Osana KCS:ää Compilatorin tiimillä on käytössään entistä enemmän resursseja ja ratkaisuja. Odotan lisääntyviä mahdollisuuksia, kun tarjoamme asiakkaillemme – nykyisille ja tuleville – innovaatioita, joita he tarvitsevat muuttuvassa maailmassa.”

Compilatorin toimitusjohtaja Anders Paulcén kommentoi kauppaa: “Yli 25 vuoden ajan olemme rakentaneet merkittävää asemaa Pohjoismaiden ja Ison-Britannian markkinoille. Olemme onnistuneet rakentamaa markkinoiden täydellisimmän rengasjärjestelmän. Yhdistämällä voimamme KCS:n kanssa voimme nyt entisestään lisätä läsnäoloamme ja laajentaa tarjontaamme tarjoamalla asiakkaillemme enemmän asiantuntemusta ja palveluita, jotka auttavat heitä todella edistämään heidän liiketoimintaansa. Olemme kaikki erittäin innoissamme voidessamme yhdistää voimamme KCS:n kanssa ja odotamme tulevaa kumppanuuttamme konsernin sisällä.”

Kerridge Commercial Systems on kansainvälinen ERP-järjestelmien toimittaja. Yrityksellä on pääkonttori Isossa-Britanniassa ja se toimii Euroopassa, Yhdysvalloissa, Afrikassa ja Australiassa. Yrityksellä on yli 35 000 asiakasta 76 maassa, yli 140 miljoonan punnan liikevaihto ja 1 200 työntekijää maailmanlaajuisesti. Compilator on pitkäaikainen ohjelmistotoimittaja, joka vastaa 2 000 korjaamon rengas- ja autoteollisuuden tarpeisiin Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.

Yhteystiedot

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Share This