Velg en side

Compilator Kjøbes opp av Kerridge Commercial Systems ltd.

Kerridge utvider virksomheten til Skandinavia og Nord-Europa. Kerridge Commercial Systems (KCS) – en verdensomspennende leverandør av forretningssystemer til bilbransjen, distribusjons- og utleiebransjen – har inngått avtale om oppkjøp av Compilator. Oppkjøpet av Compilator er en strategisk investering i KCS’ strategi om å vokse i nye områder, i tillegg til ytterligere å utvide tilbudet for bilindustrien.

Det sammenslåtte KCS vil bli en førende leverandør av ERP-systemer til dekkforhandlere og dekkgrossister i Skandinavia, Storbritannia, Irland og Nord-Amerika med over 13000 anlegg innen dekk- og bilservicesektoren.

KCS er en markedsledende og prisbelønt leverandør av ERP- og forretningssystemer med over 35000 kunder i hele verden, med fokus på bilbransjen, distribusjon, detaljhandel og utleie av utstyr.

Compilator har levert ERP-løsninger til kunder i dekkbransjen i over 25 år og selskapet er stolt av å kunne yte utmerket service til kundene sine. Som en del av KCS-konsernet får Compilator nå tilgang til hele utvalget av KCS¨produkter, løsninger og ekspertise, noe som gir kundene enda større fordeler. Med dette oppkjøpet får den utvidede gruppen ytterligere 1100 kunder og 2000 verksteder, noe som bringer det totale antall kunder opp i over 35000 på verdensbasis.

Ian Bendelow, som er administrerende direktør for KCS, sier i en kommentar: ”Dette er et viktig strategisk oppkjøp for KCS og et inntog på det nordiske markedet. Compilator-teamet blir en integrert del av KCS-konsernet, og sammen mener vi at vi kan vokse betydelig i dette viktige strategiske markedet. Som en del av KCS får Compilator-teamet tilgang til enda flere ressurser og løsninger. Jeg ser frem til økte muligheter når vi tilbyr de nåværende og fremtidige kundene den innovasjonen de trenger i en verden i forandring.”

Anders Paulcén, administrerende direktør i Compilator, sier: ”I mer enn 25 år har vi bygget opp en betydelig tilstedeværelse på det nordiske og det britiske markedet og har levert markedets mest komplette dekksystem. Ved å slå oss sammen med KCS, kan vi øke tilstedeværelsen og utvide tilbudet vårt, i tillegg til mer tilgang til ekspertise og tjenester for kundene våre, slik at de virkelig kan drive virksomheten sin fremover. Vi er alle veldig glade for å slå oss sammen med KCS og ser frem til den fremtidige veksten i konsernet.”

Kerridge Commercial Systems er en internasjonal leverandør av ERP-systemer. Med hovedkontor i Storbritannia og virksomhet i Europa, USA, Afrika og Australia, har selskapet over 35000 kunder i 76 land, en omsetning på over 140 millioner pund og 1200 ansatte over hele verden.

Compilator er en veletablert programvareleverandør som dekker behovene til dekk- og bilindustrien på 2000 verksteder i Norden, Storbritannia og Irland.

Vårt engelske team styrkes av James Blackwell som blir en ny selger!

Vårt engelske team styrkes av James Blackwell som blir en ny selger!

Med over ti års erfaring innen salg fra blant annet Tesco Mobile og Telefonica, vil James være en verdifull del av teamet vårt i England. “Jeg ser frem til utfordringen i rollen og jeg er ivrig etter å komme meg ut av komfortsonen min og lære nye ting og få nye...

Share This