Välj en sida

Kundtjänst – våra supportmedarbetare hjälper er med frågor och löser eventuella problem!

Med högst kundnöjdhet i branschen är det för oss en självklarhet att vara bäst på support. Vi finns tillgängliga alla vardagar mellan 08.00 – 17.00 för att hjälpa er.

Tillgängliga på telefon vardagar kl 08.00 - 17.00

Få fjärrhjälp och låt vår support visa direkt på er skärm

Få tillgång till vår Usergroup på Facebook

Robin, Jacob och Jussi på Compilator Support

Personlig service till er tjänst

Compilator består av ett antal engagerade medarbetare som brinner för att ni och er verksamhet ska få så mycket som möjligt ut av DäckData. Vår support hjälper er med alla frågor rörande DäckData och dess kringprodukter.

Sett över året tar vi emot i genomsnitt uppåt 40 mail och 40 telefonsamtal per dag, och svarar inom cirka 30 sekunder. Vi hanterar alla nordiska språk och erbjuder även tjänster som felsökning i DäckData och skrivare. Ni kan nå oss via mail, telefon eller genom kontaktförfrågan här på hemsidan.

Hitta oss

Vi har kontor i Malmö, i Lahti i Finland och i Plymouth i södra England.

Sverige Södergatan 22, 211 34 Malmö, Sverige

UK Plymouth Science Park, Davy Road, Derriford, Plymouth, Devon, England, PL6 8BX

Finland Niemenkatu 73, 15140 Lahti, Finland

Ring oss

Ring oss och få era frågor besvarade direkt via telefon. Vår kunniga personal talar flera språk så vi kan alltid förstå varandra.

 

Ring oss vardagar 08.00 -17.00

040-672 88 88

Maila oss

Om ni vill nå oss via mail gör ni det på support@compilator.com.

 

Skicka ett mail till oss så besvarar vi er fråga via mail, och om det är en fråga som behöver mer ingående förklaring så ringer vi upp.

LÄS MER OM VÅR MARKNADSLEDANDE KUNDSUPPORT

– en nöjd kund är en glad kund.

Därför fokuserar personalen i vår support på att både besvara och förebygga frågor som man kan springa på när man använder Däckdata.

Behöver ni fjärrhjälp från vår support? 

Klicka på länken för att ladda ner programmet som ni sedan installerar genom att klicka på .exe-filen. Detta är nödvändigt för att vi sedan ska kunna koppla upp oss mot er dator och visa och fjärrstyra.

För att DäckData ska kunna prata med era skrivare behöver ni installera programmet Webprintclient (Version 4.0.19.314). Efter att detta installerats på er dator kommer ni vid nästa inloggning i DäckData bli tillfrågad om ni vill tillåta programmet i Chrome, bocka i “Tillåt alltid” och klicka sedan på öppna. Efter detta kommer DäckData att kunna skicka utskrifter till era skrivare.

Boka en demo!

Fyll i formuläret eller ring oss på 040-672 88 88
så kontaktar vi er och bokar in en demo!

Share This