Välj en sida

Kassalåda

Vi säljer en proffsig kassalåda med fack för både mynt och sedlar. Kassalådan öppnas då kontantkvitto skrivs.

Kvittoskrivare

Plug & play skrivare för snabb och enkel installation. Helt integrerad med DäckData, 80mm Termo kvitto skrivare, Hastighet 43 rader/sek, USB-interface, port för kassalåda, skriver ut streckkoder.

Adyen betallösning

Med våra betalterminaler får ni marknadens vassaste lösning helt integrerad i DäckData och helt utan installation i er dator. Ta betalt med blipp, Smart watch och kort på ett smidigt sätt.

LÄS MER OM VÅRA BETALTERMINALER HÄR

Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. För ytterligare information klicka här. Fortnox är sammankopplat med DäckData.

Fakturering med Pagero

En enkel allt-i-ett-lösning som hanterar både pdf-fakturor, brev och elektroniska fakturor. Ni slipper skriva ut, sortera, vika och frankera och spar tid som ni kan lägga där ni tjänar pengar. Med elektroniska fakturor knyter ni kunden närmare ert företag och förenklar deras administration vilket blir en stark konkurrensfördel för er. Det tar mindre än 15 minuter att komma igång!

Creditsafe

Det ställs hela tiden nya krav från lagstiftaren och vi ligger i framkant för er trygghet. Med DäckData får ni ett kassaregister med integrerad kreditkortsterminal certifierat av Skatteverket. DäckData kan hjälpa er att stämma av kassan, sätta in pengarna på bank eller hantera utlägg. Vi samarbetar med Nets, BABS och Verifone.

Etiketter & Etikettskrivare

Våra etiketter med specialklister för däck finns i ett flertal färger för att tydliggöra säsong. Skriv ut enkelt med vår etikettskrivare som är speciellt anpassad för Däckhotell.

Mönsterdjupsmätare

Koppla samman DäckData med mönsterdjupsmätare som GROOVEGLOVE™ eller WheelScan så du får in alla mätningar direkt in i Däckhotell. Med grafer och bilder på slitage sewr du eventuella snedslitage och boka in en hjulinställning åt kunden.

Tracking

Med Tracking får du besked om var hjulen är och vid vilken tidpunkt tack vare GPS och positionsetiketter. Du optimerar också platsen på ditt lager och kan flytta förvaringsplats i en enkel handvänding. Få besked om var hjulen är och vid vilken tidpunkt.

SMS-inkallning

Med vår smarta förplanering får du den ideala lösningen som ser till att ni har jämnt flöde I verkstaden samtidigt som era kunder enkelt kan boka och boka om sina tider. Är säsongen tidig eller sen kan ni enkelt förändra öppettider eller antal lyftar så anpassar sig bokningen utifrån detta automatiskt.

Integrerat bilregister

Med vår tjänst för integrerat bilregister i Däckdata hämtas förarens och fordonets uppgifter automatiskt in på förvaringskortet. DäckData kopplas elektroniskt till både bilregistret och direkt till alla leverantörers lager.

Integration

Vi erbjuder en rad integrationsmöjligheter med erfarenhet mot system såsom SAP, Navision, Visma, Automaster och Tacdis m.fl. Använd vårt färdiga API eller låt oss bygga skräddarsytt för er verksamhet.

WMS

Vårt Warehouse Management System har kopplingar till externa aktörer som SCHENKER,LAPTU och DANSKE FRAGT. Med DäckDatas intelligenta varukorg ser systemet till att tömma ut ert centrallager innan nya beställningar görs. Ni har hela tiden koll på ert lagervärde och DäckData håller koll genom hela flödet. Det finns även en funktion för automatisk inventering.

PriceManager

För er som importerar och är återförsäljare för däck eller fälgar är Compilators PriceManager ett smart verktyg som låter er distribuera era prislistor till alla era kunder.

EDIWheel

Med vår EDI lösning når ni de flesta däck- och fälgleverantörerna och kan se både deras lager och beställa varorna online direkt i DäckData. EDI kopplingen ger er även besked om leveranstid och lägger in varorna automatiskt i ert lager då de anländer er verkstad. Har ni märkt er beställning med kundens registreringsnummer ser ni redan på fraktsedeln vem som ska ha varorna som ni fått.

Share This