Välj en sida

MÖNSTERDJUPSMÄTARE
– ett smart och enkelt sätt att sälja fler däck och hålla god kundnöjdhet!

Genom att hålla koll på de däck ni förvarar kan ni med lätthet skicka ett meddelande till de kunder som har för dåliga mönsterdjup på sina däck och erbjuda dem nya artiklar ur ditt sortiment. Bra för kunden och bra för er.

Det finns en mängd tillval på marknaden som hjälper er att hålla koll på mönsterdjupet, både enklare modeller och hela installationer med inbyggd tvätt och etikettering. DäckData har stöd för de flesta av de modeller som används på marknaden. 

Ett godkänt däckdjup är av yttersta vikt för era kunders säkerhet på vägarna, men tyvärr är det alldeles för många som inte är medvetna om, har kunskapen eller ens orkar kontrollera sina däck.

Det har dock visat sig att en av de största anledningarna till ett däckbyte kommer efter att kunden fått expertråd – från däckhandlaren eller den som hanterar däcken eller vid en service. Det blir en enkel och lönsam affär för er om kunden köper nytt – men en ännu större vinst för kunden som kör säkert på vägarna.

Alla system som DäckData erbjuder stöd för har en egen uppsättning och rapporterna varierar beroende på vilken produkt ni väljer att arbeta med. Vi tillhandahåller eller säljer inga produkter utan erbjuder enbart stöd för dessa. Har ni ett annat system som ni saknar stöd för så hör av er så berättar vi mer om hur vi kan utveckla och koppla ihop er med vårt API.

Vill ni veta mer om några av produkterna som stöds av DäckData?

Compilator håller sig alltid à jour med sortimentet av produkter som finns på marknaden och erbjuder stöd i DäckData för de större mönsterdjupsmätarna på marknaden. Resultatet av mätningen presenteras snyggt med grafer och information och ser annorlunda ut beroende på vilken produkt ni väljer att använda.

Sigma Vision TreadManager

En handhållen 3D scanner som levererar detaljerad data på era kunders däck med mönsterdjup, snedslitage och skador. Det är en kompakt och lätt produkt som är lätt att använda. Läs mer på SigmaVisions websida!

WheelScanning

Wheelscannings produkt mäter – med precision och hög kvalite – däckdjupet på däcken i er förvaring. Mätningen görs på alla fyra däcken staplade samtidigt. Produkten finns även integrerad i en komplett tvätt.

GroveGlove

GrooveGlove är en handhållen enhet som snabbt mäter era förvarade däck med en laser. En snabbt svep med handen och datan hittar in i DäckData. Den fungerar där det finns wifi och är den produkt de flesta av våra kunder använder.

Boka en demo!

Fyll i formuläret eller ring oss på 040-672 88 88
så kontaktar vi er och bokar in en demo!

Share This