Välj en sida

EN MARKNADSLEDANDE KUNDSUPPORT
– en nöjd kund är en glad kund. Därför fokuserar personalen i vår support på att både besvara och förebygga frågor som man kan springa på när man använder Däckdata.

De är experterna som hjälper och utbildar våra kunder, med ett vänligt bemötande och leende på läpparna. Det är därför vi har högst kundnöjdhet i branschen.

Det är ingen slump att Däckdata är Nordeuropas mest använda affärssystem för däckbranschen. Systemet är heltäckande, innehåller flera nyttiga funktioner och gör kundernas verksamhet mer lönsam. Det finns mycket att lära sig om systemet. Därför erbjuder vi skräddarsydda utbildningar till våra nya kunder – och har supporten med högst kundnöjdhet – i hela däckbranschen.

Henrik Rosberg är Customer Success Manager på Compilator.

– Vi tar fram skräddarsydda utbildningar för alla nya kunder, de sträcker sig ofta över en dag eller två, beroende på vilka delar av systemet kunden kommer att använda. Däckdata är ett detaljerat och heltäckande system. Man kan lägga dagar på att grotta ner sig i programmets detaljer. Men det ska våra kunder slippa. Våra supportmedarbetare har arbetat med systemet i flera år och de står redo att svara på frågor och lösa eventuella utmaningar som kunderna möter på vägen.

Skräddarsydd service – i varje samtal – anledningen till vår höga kundnöjdhet är lika enkel som tydlig.

– Ingen kund är den andre lik. De kommer både från storföretag och små däckfirmor. Men vårt supportteam är hjälpsamt. Vi har arbetat med systemet i många år och lär känna kunderna vi har kontakt med. Det gör att vi vet hur vi ska hantera varje kund på bästa sätt och ge dem en skräddarsydd service, berättar Henrik.

När ni ringer till supporten strävar vi efter att någon svarar inom en minut. Det dagliga arbetet följs upp med hjälp av statistik – och målet är tydligt:

– Vi ska sträva mot att ha 100 % kundnöjdhet. När man kontaktar oss ska man få support i Vardakas, med korta svarstider och ett trevligt bemötande, avslutar han.

Vill ni veta mer om våra produkter? Klicka här för att boka in en personlig demo!

Behöver du komma i kontakt med supporten?

Compilator består av ett antal engagerade medarbetare som brinner för att du och din verksamhet ska få ut så mycket som möjligt av DäckData. Vår support hjälper dig med alla frågor rörande systemet och dess kringprodukter.

Hitta oss

Vi har kontor i Malmö, i Lahti i Finland och i Plymouth i södra England.

Sverige Södergatan 22, 211 34 Malmö, Sverige

UK Plymouth Science Park, Davy Road, Derriford, Plymouth, Devon, England, PL6 8BX

Finland Niemenkatu 73, 15140 Lahti, Finland

Ring oss

Ring oss och få era frågor besvarade direkt via telefon. Vår kunniga personal talar flera språk så vi kan alltid förstå varandra.

 

Ring oss vardagar 08.00 -17.00

040-672 88 88

Maila oss

Om ni vill nå oss via mail gör du det på support@compilator.com.

Skicka ett mail till oss så besvarar vi er fråga via mail, och om det är en fråga som behöver mer ingående förklaring så ringer vi upp.

Boka en demo!

Fyll i formuläret eller ring oss på 040-672 88 88
så kontaktar vi dig och bokar in en demo!

Share This