+46(0)40-672 88 88

SMARTA TILLVAL– Compilators tillbehör som förenklar din vardag och ökar lönsamheten.

Vi har flera tillbehör som är integrerade med DäckData 5, som Betalterminaler, Kassalådor, Etikettskrivare och Molnfakturering.

NÄSTA GENERATIONS BETALLÖSNING

Med våra betalterminaler får du marknadens vassaste lösning helt integrerad i DäckData och helt utan installation i din dator. Ta betalt med blipp, Smart watch och kort på ett smidigt sätt.

Läs mer om våra terminaler här!

MÖNSTERDJUPSMÄTARE

Nu kan du enkelt koppla samman DäckData med mönsterdjupsmätare som GROOVEGLOVE™ eller SIGMAVISION så du får in alla mätningar direkt in i Försäljning och Däckhotell. Med smarta grafer och bilder på slitage är det enkelt att se eventuella snedslitage och boka in en hjulinställning och öka din lönsamhet samtidigt som dina kunder får ett mervärde.

FAKTURERA MED MOLNFAKTURING

En enkel allt-i-ett-lösning som hanterar både pdf-fakturor, brev och elektroniska fakturor. Du slipper skriva ut, sortera, vika och frankera och spar tid som du kan lägga där du tjänar pengar. Med elektroniska fakturor knyter du kunden närmare ditt företag och förenklar deras administration vilket blir en stark konkurrensfördel för dig. Det tar mindre än 15 minuter att komma igång!

SMS-INKALLNING

Med vår smarta förplanering får du den ideala lösningen som ser till att du har jämnt flöde I verkstaden samtidigt som dina kunder enkelt kan boka och boka om sina tider. Är säsongen tidig eller sen kan du enkelt förändra öppettider eller antal lyftar så anpassar sig bokningen utifrån detta automatiskt.

TRACKING

Med vårt tillbehör för Tracking får du besked om var hjulen är och vid vilken tidpunkt tack vare GPS och positionsetiketter. Du optimerar också platsen på ditt lager och kan flytta förvaringsplats i en enkel handvänding. Få besked om var hjulen är och vid vilken tidpunkt med hjälp av GPS och positionsetiketter.

ETIKETTER & ETIKETTSKRIVARE

Våra etiketter med specialklister för däck finns i ett flertal färger för att tydliggöra säsong. Skriv ut enkelt med vår etikettskrivare som är speciellt anpassad för Däckhotell.

Kassalåda

Vi säljer en proffsig kassalåda med fack för både mynt och sedlar. Kassalådan öppnas då kontantkvitto skrivs.

INTEGRERAT BILREGISTER

Med vår tjänst för integrerat bilregister i Däckdata hämtas förarens och fordonets uppgifter automatiskt in på förvaringskortet. DäckData kopplas elektroniskt till både bilregistret och direkt till alla leverantörers lager.

KVITTOSKRIVARE

Plug & play skrivare för snabb och enkel installation. Helt integrerad med DäckData, 80mm Termo kvitto skrivare, Hastighet 43 rader/sek, USB-interface, port för kassalåda, skriver ut streckkoder.

FORT KNOX KOPPLING

Sveriges ledande leverantör av ekonomisystem, Fortnox är sammankopplat med DäckData.

CREDITSAFE

CreditSafe erbjuder kreditupplysningar för att du ska veta vem du gör affärer med och för att minska risken för kreditförluster. DäckData lagrar varje upplysning du tagit i kundregistret och Creditsafe ger samtidigt en rekommenderad kreditgräns.

EDIWheel

Med vår EDI lösning når du de flesta däck- och fälgleverantörerna och kan se både deras lager och beställa varorna online direkt i DäckData. EDI kopplingen ger dig även besked om leveranstid och lägger in varorna automatiskt i ditt lager då de anländer din verkstad. Har du märkt din beställning med kundens registreringsnummer ser du redan på fraktsedeln vem som ska ha varorna som du fått.

WMS

Vårt Warehouse Management System har kopplingar till externa aktörer som Schenker, Laptu och Danske Fragt. Med DäckDatas intelligenta varukorg ser systemet till att tömma ut ditt centrallager innan nya beställningar görs. Du har hela tiden koll på ditt lagervärde och DäckData håller koll genom hela flödet. Det finns även en funktion för automatisk inventering.

PriceManager

För dig som importerar och är återförsäljare för däck eller fälgar är Compilators PriceManager ett smart verktyg som låter dig distribuera dina prislistor till alla dina kunder.

Integration

Vi erbjuder en rad integrationsmöjligheter med erfarenhet mot system såsom SAP, Navision, Visma, Automaster och Tacdis m.fl. Använd vårt färdiga API eller låt oss bygga skräddarsytt för din verksamhet.

Eget Callcenter med Nordic Telecom

”Hej, vi har registrerat ditt nummer och vi återkommer inom kort”. Så kan det låta i luren hos din kund om du inte hinner svara. Med Nordic Telecom aktiverat visas missade samtal i DäckData med gul markering för kunder som väntat i 30 minuter och rött om det gått längre tid. Du får även se statistik på hur snabbt samtalen besvarats och hur många av dem som lett till affär.

Det finns även lösningar för dig med flera filialer eller kedjor. Kontakta oss för mer info.

Share This