Välj en sida

TRACKING
– se var hjulen finns, flytta förvaringar och få full kontroll på ert däckhotell med GPS och positionsetiketter!

Med vårt tillbehör för Tracking får ni besked om var hjulen är och vid vilken tidpunkt tack vare GPS och positionsetiketter. Ni optimerar också platsen på ert lager och kan flytta förvaringsplats i en enkel handvänding.

Det finns en mängd tillval på marknaden som hjälper dig att hålla koll på mönsterdjupet, både enklare modeller och hela installationer ned tvätt och etikettering. DäckData har stöd för de flesta av de som används på marknaden. 

Ett godkänt däckdjup är av yttersta vikt för dina kunders säkerhet på vägarna, men tyvärr är det alldeles för många som inte är medvetna om. har kunskapen eller ens orkar kontrollera sina däck.

Det har dock visat sig att en av de största anledningarna till ett däckbyte kommer efter att kunden fått expertråd – från däckhandlaren eller den som hanterar däcken eller vid en service. Det blir en enkel och lönsam affär för dig om kunden köper nytt – men en ännu större vinst för kunden som kör säkert på vägarna.

Alla system som DäckData erbjuder stöd för har en egen uppsättning och rapporterna varierar beroende på vilken produkt ni väljer att arbeta med. Vi tillhandahåller eller säljer inga produkter utan erbjuder enbart stöd för dessa. Har du ett annat system som du saknar stöd för så hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan utveckla och koppla ihop er med vårt API. 

Vill ni veta mer om några av produkterna som stöds av DäckData?

Compilator håller sig alltid à jour med sortimentet av produkter som finns på marknaden och erbjuder stöd i DäckData för de större mönsterdjupsmätarna på marknaden. Resultatet av mätningen presenteras snyggt med grafer och information och ser annorlunda ut beroende på vilken produkt du väljer att använda.

Sigma Vision TreadManager

En handhållen 3D scanner som levererar detaljerad data på dina kunders däck med mönsterdjup, snedslitage och skador. Det är en kompakt och lätt produkt som är lätt att använda. Läs mer på SigmaVisions websida!

WheelScanning

Wheelscannings produkt mäter – med precision och hög kvalite – däckdjupet på däcken i din förvaring. Mätningen görs på alla fyra däcken staplade samtidigt. Produkten finns även integrerad i en komplett tvätt.

GroveGlove

GrooveGlove är en handhållen enhet som snabbt mäter dina förvarade däck med en laser. En snabbt svep med handen och datan hittar in i DäckData. Den fungerar där det finns wifi och är produkten flest av våra kunder använder.

Boka en demo!

Fyll i formuläret eller ring oss på 040-672 88 88
så kontaktar vi dig och bokar in en demo!

Share This