Välj en sida

Joseph Stameus – från ensam på en öde ö till gänget på Compilator!

Joseph är vårt senaste tillskott på Compilator! Han kommer att ansvara för våra tester och bygga interna verktyg som ska se till att hålla buggarna borta och skapa en testkultur som ytterligare stärker vår produkt.

”Jag ser det som en spännande utmaning att ge mig på kodbasen och förstå hur allt hänger samman … men det är ingen liten uppgift”, skrattar han när han får frågan om vilken den största utmaningen är i hans nya roll. ”Men jag är omgiven av kompentent och hjälpsamt folk så jag känner mig ganska lugn trots allt!”.

För några år sedan genomgick han en smärre livskris vilket på något sätt resulterade med Joseph ensam i ett litet tält på en öde liten ö i Stockholms skärgård. Helt utan förberedelser. ”Ju mindre vi säger om den saken, desto bättre – det gick väl sådär”, är hans enda kommentar när ämnet kommer upp.

När han inte testar programvara eller härjar ensam i skärgården blir det väldigt mycket rollspel – mest Drakar och Demoner – där han gjort sig känd som en spelledare med en uppsjö av röster som både imponerar och irriterar.

När vi frågar honom vad han har för framtidsambitioner funderar han en stund och svarar kort

”Mitt livsmål har ju alltid varit att bli ett levande encyklopedi, så det skulle väl vara det då …”.

Bra att veta om Google skulle gå sönder!

Compilator förvärvas av Kerridge Commercial Systems ltd

Compilator förvärvas av Kerridge Commercial Systems ltd

Kerridge expanderar sin verksamhet till Skandinavien och norra Europe. Kerridge Commercial Systems (KCS), en global leverantör av affärssystem för fordons-, distributions- och maskinuthyrningsindustrin, har ingått avtal om att förvärva Compilator. Förvärvet av...

Gummicentralen i Hjo – ResursBank spar tid!

Gummicentralen i Hjo – ResursBank spar tid!

Sedan ResursBank-tillägget lanserades i DäckData så har fler och fler av våra användare tagit verktyget till sig och sett fördelarna med att kunna erbjuda avbetalning och köp mot faktura – allt genom ett fåtal klick. Vi frågade John Jarstål på Gummicentralen i Hjo...

Share This