Välj en sida

VELLINGE DÄCKCENTER – förvaring till 6500 bilar med däckbyte på över 250 bilar om dagen under högsäsong!

Verkstaden får bättre översyn och full koll på vilka däck man har hemma med DäckData …

Jimmy Lemheden är ägare till Vellinge DäckCenter och har drivit verksamheten i lite mer än två år. Företaget grundades redan 1970 av Roland Magnusson och är nu en del av den stora kedjan DäckPartner som har över 170 verkstäder i sverige, spridda över hela landet.

Vellinge DäckCenter har förvaring till över 6500 bilar i sitt gigantiska däckhotell och byter däck på så många som 250 bilar daligen under högsäsongen. Då behövs ett verktyg som alla i verkstaden kan hantera och där det går snabbt att hoppa mellan de olika delarna.

Företaget har använt DäckData ända sedan 2002 och har idag 12 användare som dagligen arbetar i systemet. All fakturering sker idag via Pagero som är ett tillval till DäckData. Betalningen görs via föregets nya Adyen-terminaler.

”Affärsnyttan med programmet är att man får en bra översyn på sina förvaringar, på vilka däck man har hemma och hur omsättningen ligger till så att man kan följa upp allting. Idag använder vi DäckData till allt som har med jobbet att göra”, säger Jimmy.

Han berömmer också Compilator för deras arbete med usergruppen på Facebook där man kan få snabba svar och bra tips på hur man arbetar med DäckData.

”Det är ett lättarbetat system där det går snabbt att växla mellan de olika programmen och alla i verkstaden klarar av det.”, avslutar Jimmy.

Fakta Vellinge DäckCenter

Grundat: 1970
Kunder sedan: 2002
DäckData-licenser:
12 st
Adress: Fabriksgatan 3, 235 32 Vellinge

Tycker ni DäckData från Compilator låter intressant?

Här kan ni läsa mer om några av de delar av DäckData som gör systemet till det mest populära på marknaden idag. 

Däckhotell

En flexibel modul med inkallning och påminnelser via SMS och e-post. Driver ni ett däckhotell är vår Däckhotell-modul den bästa vän ni kan föreställa er!

  • Däckhotell kan köras som en del av DäckData
  • Däckhotell kan köras helt fristående
  • Däckhotell kan integreras i befintligt system

Kalender

En enkel och tydlig översikt av dina bokningar och direkt sammanlänkat med både Försäljning och Däckhotell och är ett unikt och skräddarsytt system!

  • Skicka SMS och e-postbekräftelser
  • Koppling till däckhotell
  • Dela kalender med andra verkstäder

Försäljning

Försäljningsmodulen i DäckData ger er snabba svar om priser, hanterar kontanter och fakturor, räknar på kompletta hjul och hjälper er hitta rätt däck och fälg på några sekunder.

  • Koppling till Bilregistret
  • Koppling till Däckhotell
  • Integrerad betalterminal

Boka en demo!

Fyll i formuläret eller ring oss på 040-672 88 88
så kontaktar vi er och bokar in en demo!

Share This